Sokker i sandaler?

Jeg får ikke bestemt meg for om det er akseptabelt med sokker i sandalene eller ikke. Etter en så lang vinter som vi har hatt på østlandet nå, er jeg tilbøyelig til å prøve dette snodige fenomenet rett og slett fordi jeg savner skoene mine så jeg er helt dårlig og er altså så desperat at jeg tror jeg kommer til og bare hoppe i det.

Men jeg har i hvert fall kjøpt helt nye sokker uten noen nupper eller andre tegn på at sokkene er brukt i tette, store vinterstøvler. Sokkene skal i det minste være helt splitter nye! Skal, skal ikke? Savnet etter skoene mine er nå så stort at det blir et "skal"....eller kanskje ikke?!? Uff, disse beslutningene... Det er ikke lett å være sko-elsker i dette landet!

Jeg hoppet i det og slik ble resultatet:Sko fra ASOS.com
Chinos fra Cubus
Bluse fra H&M
Nye sokker fra H&M
Kjeder fra H&M (tror jeg...)

Vi snakkes!
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig