Knit and lace...

...hadde jeg på meg i dag:


Høsten er egentlig en fin tid og jeg, som så mange andre, har en forkjærlighet for høstmote,


muligheten til å kombinere lette, tynne materialer med de mer kraftige, tiltaler meg veldig.


Jeg må si det en gang til: jeg stortrives med krøller og anbefaler alle som er lei av frisyren sin og har lyst på noe nytt, ta headlines - det blir fine, natrulige krøller og vaskes gradvis ut sånn at man slipper den utvokste permanentgreia med slett hår til ørene og krøller derfra og ned ;-)

Kjoler og armbånd fra H&M
Sko fra Zara
Body fra Gina Tricot
Solbriller fra Dior
Elskede Bayswater

Jeg må bare si en ting; jeg har på meg hudfarget nylonstrømpebukse, jeg vet at det er en av de største mote no-no som finnes, men jeg er så totalt uenig! Jeg mener at man fint kan bruke en hudfarget strømpebukse istedenfor sort i mange tilfeller, sånn som meg i dag. Jeg hadde aldri brukt en sort strømpebukse til dette antrekket, det hadde i mine øyne blitt altfor hardt. Men jeg har noen retningslinjer, aldri blank eller skinny, aldri nuppete og selvfølgelig aldri raknet. Mine strømpebukser, i nylon vel og merke, brukes sjelden mer enn 4-5 ganger, da føler jeg at de er oppbrukt. Det aller beste er fra H&M, med en lett hold-in effekt, innlegg i skrittet sånn at man kan bruke den uten truse under ettersittende klær og koster vel 79,- pr stk. Jeg tar alltid med meg en sort og en hudfarget hver gang jeg er på H&M. 

Dagens lille hjertesukk:
IKKE  UNDERVURDÈR HUDFARGET STRØMPEBUKSE!!!!
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig