Day 3 - Candy Pink


Dette er dag 3 av #iwillwearwhatilike. En Instagramkampanje startet av den fantastiske Cathrine. Jeg har vært med fra dag 1 og det har vært rasende festlig.

Jeg har vært frem og tilbake angående hvorvidt jeg skal forsette å blogge eller ikke, og denne kampanjen har gitt meg det sparket bak jeg trengte. Så nå går jeg "all in" på et siste forsøk på å få denne motedagboken opp og stå for jeg mener fremdeles at jeg har noe å bidra med som +40-moteblogger.

August kommer til å gå med til #iwillwearwhatilike. Jeg er villig til å bruke en hel måned på denne kampanjen fordi jeg synes det er viktig å komme med et motsvar til besserwissere som absolutt skal putte damer på +30 i bås. Et morsom eksperiment med en alvorlig undertone. Denne gangen var det bare hvilke klær vi over 30 ikke kan bruke, men hva blir det neste vi ikke kan gjøre...?


Jeg har selvfølgelig gått over the top i regi av at dagens tema var "Candy Pink"
Kjolen har jeg brukt mye tidligere, men da gjerne med et røffere tilbehør for å utligne den sukkersøte fargen.Veskene og skoen er også to evige favoritter, men jeg har aldri brukt de sammen med denne kjolen av opplagte årsaker, snakk om sukkersøtt...Prikken over i`en i pink.... ble dette sjalet med rosa mønster.

Kjole - H&M
Sko - Nelly
Veske - Cubus
Sjal - Sødahl

I morgen: Bedazzled something

Vi snakkes!
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig