Lenge siden sist!

Desember har kommet og nesten gått igjen, det har vært mange hockey-kamper og andre litt mer julete ting som har skjedd siden sist.

Litt av grunnen til at jeg ikke har vært så aktiv her inne, er at jeg måtte ha et bedre kamera. I dag har jeg og min yngste C vært på Lefdal og skaffet meg et dagstilbud på en Sony ax 230 (jeg tror det er ax, bokstavene går liksom inn i hverandre så det er ikke så lett å tyde for en foto-novise som meg...hihi)

Har snakket med min helt, pappa, og han mener det er et helt ok kamera, så da tar jeg det derfra.

Så mitt nyttårsforsett er: BLOGGE!!!! Jeg har blitt for gammel for slanking, trening, slutte å røyke, ha god tid om morgenen og alt det andre tullet...

Nå skal jeg og yngste C se ferdig Olsenbanden Tar Gull og så skal vi i hallen å se på eldste C spille.......hockey-kamp (overraskelse!!!)

Snakkes!
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig