Sengelektyre

Jeg er ikke typen som kan lese flere bøker på en gang. Jeg må konsentrere meg helt og holdent om en bok av gangen, så sant ikke en av bøkene nærmest er en billedbok.

Derfor er det disse bøkene som finnes på min sengekant i disse dager:
Sex and the City-boken er full av flotte bilder av flotte antrekk, masse inspirasjon.

Orions Belte er en bok jeg har hatt lyst til å lese lenge, og nå har jeg endelig tatt meg tid til å gjøre det. Jeg er bergtatt! Språket, skildringene, ALT! Fantastisk leseropplevelse. Nå vet jeg en ting som skal stå på ønskelisten til jul: Filmen basert på boka, med Kjersti Holmen, Sverre Anker Ousdal og Helge Jordal....

Nå skal jeg snart dure videre til ishallen, min eldste sønn skal spille seriekamp mot Lillehammer og som den dedikerte mor jeg er, har jeg en jobb å gjøre i speakerboksen, og der er det alt annet en glamorøse antrekk som gjelder, der er det om å gjøre og kle på seg mest mulig for ikke å få forfrysninger!MS go, go go!!!!!

Snakkes
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig