Black and Jeans

Ettersom det var ganske så kjølig i dag morges ble min nye


poncho innviet.
Den måtte selvfølgelig av utover dagen og under hadde jeg dette:


Jeg liker virkelig det stillige nettet jeg vant her
Det er så mange år siden jeg brukte nett, at jeg hadde helt glemt hvor gull det egentlig er. Jeg har kun en liten, ubetydelig ting å utsette på nett, og det er at jeg savner den lille sidelommen jeg bruker til nøkler og mobil.


Jeg nekter å innse at det er høst og bruker fortsatt åpne sko. Jeg synes de røffe kliehælene i tre er kult til jeans.Siden antrekket i dag var enkelt, spritet jeg det opp med armbånd og en stor ny ring. Jeg har ringen i off-white også, et godt kjøp.

Poncho fra H&M
Jeans fra Solid
Bluse fra Fransa
Sko fra Zara
Ring fra Shine
Armbånd fra "all over"
Nett fra Mulberry


Vi snakkes!


SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

2 kommentarer:

  1. Du glemte å nevne klokka fra Urmaker Bjerke !!
    "Papsen"

    SvarSlett
  2. Papsen synes du er vakker og velkledd

    SvarSlett

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig