En enkel mandag...

...kan gjerne se sånn ut:


En helt vanlig skjorte


blir litt mer styla med et belte i midjen. Ihvertfall hvis man velger en iøyenfallende farge.


Skinny jeans er alltid greit.
Ballerinasko? På jobb? Nei, jeg har ikke falt og slått hodet mitt, men bena mine trengte en dags pause fra hæler, men i morgen er det ny dag og nye muligheter. Følg med!

Belte fra et eller annet sted
Resten fra H&M

Jeg fikk en pakke i posten i dag med kjole, hatt og poncho. Den samme ponchoen som hele Norge (og resten av Skandinavia) går rundt i...og da kreves det litt mer til hvordan man skal bære den. Men jeg elsker en mote-utfordring og tar den på strak arm! Jeg har kjøpt den både i sort og kamel, men kamel kommer ikke før i oktober. Og ja, det er den fra H&M :-) 

Vi snakkes! 

SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

4 kommentarer:

 1. Jeg har blitt litt "hekta" på siden din jeg , Prøver å etterligne moten din,,,dagen derpå altså, du ser alltid så stilig ut Tone, mange ganger lurer jeg på hvor du har fått kreativiteten din fra !! Vurderer å "følge" deg, men litt artig å være anonym også, slik i all beskjedenhet. Lykke til videre, hilsen NN

  SvarSlett
 2. SÅ STILG dette var på en "enkel" Mandag Tone. Superflott side !

  SvarSlett
 3. STILIG; STILIG,,, stå på videre Tone

  SvarSlett
 4. Flotte sider Tone, denne vil jeg følge med videre på !!!!! STÅ PÅ,,, vi "damer" trenger noen som deg til å vise "veien" Hilsen en VIF-FRUE

  SvarSlett

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig