3 in....January/3 i....januar

I need goals and this year I`m going to challange myself to do three things each month that I normaly don`t do. Focus in January is going to be on my hair. I am between hairdos, to put it nicely. I have always had short hair, but now I haven`t been to the hair-dresser in over a year just because I haven`t had a clue to what to do with my hair, so I thought I rather just let it grow for a while.

So this month I am going to have 1 day with:

PONYTAIL (my hair is just long enough to pull it off)

and 1 day with:

BRAIDS (just a couple of small ones when my hair is parted in the middle)

I can`t wait to work out outfits to this two hairdos, the ponytail will probably be worn with a 50`s dress and the braids with a hippie-kind of style. 

The third one will be wearing hats at least twice a week.

I think these three goals are reasonable and possible to forfill during the month of January, goals like this inspires me and makes me want to do an effort.

I wonder what I will come up with as 3 in February.

Talk to you later!
By the way; feel free to comment.

--------------------------------------------

Jeg trenger mål og i år skal jeg utfordre meg selv til å gjøre tre ting hver måned som jeg vanligvis ikke gjøre. Fokus i januar vil være på håret mitt, jeg er for tiden i mellom hårfrisyrer, for å si det mildt. Jeg har alltid hatt kort hår, men nå har jeg ikke vært hos frisøren på over et år rett og slett fordi jeg ikke aner hva jeg skal gjøre med håret mitt. Derfor har jeg heller latt det gro.

Denne måneden skal jeg ha 1 dag med:

HESTEHALE (håret mitt er akkurat langt nok til at jeg skal få det til)

og 1 dag med:

FLETTER (bare noen små på hver side av midtskillen)

Jeg klør i fingeren etter å sette sammen antrekk til disse to frisyrene, jeg tenker en 50-talls kjole til hestehalen og en hippie-kjole til flettene.

Denne tredje denne måneden er å bruke hat minst 
to ganger i uken i hele januar.

Jeg tror disse målene er overkommelige og mulige å oppfylle i løpet av januar, mål som dette inspirerer meg og gir meg lyst til å gjøre en innsats.

Så da er det bare å sette i gang å finne ut hva 3 i februar skal være.

Vi snakkes!
Forresten, legg gjerne igjen kommentarer, det er veldig hyggelig.SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig