Fordi...

...vi ikke visste hvor langt vi ville komme i Gøteborg-cup, startet jeg året med å ta ut to feriedager. I og med at vi kom hjem i går kveld, har dagen stort sett gått med til klesvask. Innimellom har jeg kommet meg gjennom litt av opptakene som ligger å godgjør seg på GET-boksen.

Blant annet et par episoder av Agatha Christies Hercule Poirot. For meg er det en 3-i-1 opplevelse. Jeg er en en stor fan av engelsk krim, Agatha Christies bøker og sist, men ikke minst, 40-talls mote.

Tenk om vi kunne kledd som sånn ennå... Fantastiske drakter med matchende hatter og hansker! Jeg er utrolig fascinert av 40-tallets mote og filmatiseringen av Agatha Christes bøker er etter mine begreper en fryd for øye hva angår kostymer. Jeg får masse inspirasjon av å se på filmer i denne sjangeren.
Jeg vet at dette bildet er fra "Miss Marple", men hun er dog favoritten.

Snart tid for Greys, her er det ingen inspirasjon å få, kun hjernetom underholdning og det er noen ganger helt ok i mine øyne!

I morgen er det jobb og kanskje en dagens...

Snakkes!
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig