Hjemme igjen..

...etter et par hektiske dager i Gøteborg.
Den største hockey-cupen i verden for U14-lag!
Laget vårt gjorde en hederlig innsats, men kom ikke videre fra grunnspillet. Svensk hockey er nok et nummer for stort for våre gutter (foreløpig...)
Hele laget fikk en fantastisk overraskelse etter den siste kampen, den tidligere Manglerud Star- og nå Västra Frölunda-spilleren Mattis Olimb, tok en tur for å se den siste kampen og stakk innom garderoben etterpå. Kjempestort! Og utrolig sporty gjort av en vellykket norsk hockeyspiller. Tusen takk!

Det er et par ting som alltid blir kjøpt når jeg er i Sverige og det er blant annet en del blader. Svenskene er utrolig flinke på moteblader, og der har jeg et ganske stort budsjett... Vi stoppet for å handle på et sted som dessverre ikke hadde det største utvalget i bladhylla, men disse ble med hjem:
Solo og RV er helt greie oppdaterte moteblader, mens NU, som slett ikke er et moteblad, ble med ene og alene på grunn av forsiden. Jeg har stor sans for stilen til Victoria Beckham, er ikke like opptatt av sladderen om henne, men bruker bildene til inspirasjon. Jeg mener hun får ufortjent mye dårlig PR, og ikke på langt nær den positive omtalen hun burde ha fått som mote-ikon. Men, men, jeg liker "Posh", jeg.....

Det ble en liten tur innom Gina Tricot også, men det kan vi ta en annen gang ;-)

Snakkes!
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig