Mandag

Mandager er noe skikkelig herk! Er som regel trøtt fra jeg står opp til jeg legger meg.

Helgen gikk med til....riktig....HOCKEY! Fredag var stille og rolig, men lørdag dro vi hjemmefra kl 09.15 og var hjemme igjen 15.30. En helt vanlig lørdag med andre ord. Søndag var det tre kamper for min yngste C i Løren-hallen, to seiere og ett tap, helt ok, gutta var flinke.
Lyset i Løren-hallen er en utfordring for en amatørfotograf som meg. Lyset er så utrolig gult og blir enda verre på bilder, uansett hva jeg gjorde med ISO-innstillingen! Noen idé, pappa?

Jeg har i dag prøvd ut Boyfriend-jeans (igjen) med det samme dårlige resultat som alltid, det er enkelte trender jeg så gjerne vil følge fordi det ser råkult ut på andre, men som får meg til å se ut som om en som har prøvd å kle på selv for første gang.... Det er forresten dine jeans, pappa, og du kan gjerne få dem igjen!!!

Nok et plagg på salg har funnet veien via lommeboken og inn i garderoben min, en utrolig tøff genser. Bilde kommer garantert senere.

Snakkes!
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig