Tirsdag i tunika

Jeg elsker denne fargen!


Tightsen i blonder er stillig sammen med de røffe detaljene på skoene.


Det optimale hadde vært et belte i livet, men jeg følte for å bruke dette lange kjedet og jeg klarer ikke den klirrelyden når kjedet slår mot beltet. Så for meg er det enten langt kjede eller belte.... Vi har vel alle våre sære trekk og dette er et av mine mange, hihi...
Der har man altså meg, jeg har samme farge på neglelakk og tunika....og det er ikke tilfeldig! Jeg tror nok dette var siste runde med sommerfarge på tærne for denne sesongen, dessverre.

Tunika fra Vila
Sko fra Blanco
Tights og kjede fra H&M


Dagens feel-good: Den vakre fargen jeg har hatt på meg i dag!

Snakkes!
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig