Green Thursday


Prosjekt "bruke hele garderoben min" fortsetter
-
Project " use my whole wardrobe" goes on


Jeg bruker vanligvis denne Vivienne Westwood kjolen til fest og selskapeligheter, og det er fordi den er trang over bakdelen min så jeg har alltid følt at det er litt too much for en dagligdag look. Så da jeg i sommer så denne kimonoen på salg tenkte jeg på denne kjolen med en gang.
-
I usually use this Vivienne Westwood dress when I`m dressing up for a party or something like that. Mainly because it`s really tight around my behind, too tight for a everyday-look I think, so when I spotted this jacket on sale this summer, I just knew it would be perfect for this dress.


For å gjøre looken ennå mer hverdagslig dro jeg fram mine sneakers med hæl, så jeg egentlig ikke liker i hele tatt. De gir meg en litt harry følelse, men jeg tenkte de ville gjøre seg bra til denne looken, så derfor ga jeg de en sjanse til...det er mulig det er den siste sjansen for disse...
-
And to make the look even more everyday, I pulled out my heeled sneakers which I actually don`t like at all. I get a strange kind of vibe from them but I thought they would be great for this look so I gave them a second chance...it may be their last chance...


Og i dag igjen bruker jeg clutch, en evig favoritt, selv om dette egentlig er en PC-veske som jeg fant på loppemarked til en tier. Jeg bare elsker fargen.
Og topper det hele med en hatt
-
And yet again I use a clutch, although this actually is a laptop bag that I found at a flee-market. I just love the colour.
And to top it off, a hat.

Kjole/Dress - Vivienne Westwood
Jakke/Jacket - Zara
Sko/Shoes - Bull Boxer
Hatt/hat - veldig gammel/very old
Veske/Clutch - Loppemarked/Flee-market


Vi snakkes!
-
Talk to you later!
Forresten, legg gjerne igjen kommentarer, det er veldig hyggelig.
-
By the way; feel free to comment.

SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig