#Iwillwearwhatilike - Maxis

Denne ukens link up  - Maxis


 Og da tar jeg fram min lange denimkjole kjøpt secondhand.


Jeg liker å matche blått med beige.


Jeg liker å bruke vester over lange kjoler.


Jeg liker hodeplagg og blir veldig glad når jeg bruker de, noe jeg gjør altfor sjelden, altså bruker hatter ikke at jeg sjelden er glad, så jeg skal slå et slag for hatter og hodeplagg denne høsten og vinteren.

Har en følelse av at det blir flere maxi-antrekk denne uken...

Kjole - Nina Jarebrink
Vest - H&M
Veske og sko - ASOS
Sixpence - Herreavd til H&M

Vi snakkes!
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

2 kommentarer:

 1. Tone I love this edgy look!! A little bit Annie Hall - I love layering with a waistcoat (vest) as well, and I always get compared with her but I think that's a good thing. The hat looks great too :))

  Thanks so much for linking up with #iwillwearwhatilike, your outfit may just feature as one of my favourites next week...! ;)

  Catherine x
  Not Dressed As Lamb

  SvarSlett
  Svar
  1. I agree; being compared with Annie Hall is a good thing! I am so glad you liked the look, it means a lot, thank you. I will keep linking up with #iwillwearwhatilike, the whole thing is brilliant, I really mean that, just brilliant!

   If I should be featured as one of your favourites it would be awesome.

   Hugs Tone

   Slett

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig