#iwillwearwhatilike - Maxis - Day 3Jeg runder av ukens link up til #iwillwearwhatilike med nok en maxikjole, og nok et eksempel på hvorden jeg tar med meg sommergarderoben inn i vinterhalvåret. Selv om jeg synes at denne fargen passer på høsten enn på sommeren. Men som alltid ligger alt i stylingen. Jeg bruker denne sommerkjolen med strømpebukse for temparaturen har sunket til under 0 grader her hvor jeg bor.
-
I`ll rounded up my working-week with yet another maxi-dress. And yet another example on how I extend my summerwardrobe. Although I think the colour is more appropriate for fall rather than summer. But again, it all comes down to the styling. I`m wearing it with a pantyhose because the temperature is below 0 degrees in Oslo these days.


Når jeg bruker antrekk med mønster prøver jeg å gå for nogenlunde rene mønstre, jeg liker dem ikke for skrikende. Jeg må ha muligheten til å matche med hovedfargene i mønstrene jeg bruker. Som det grå og burgunder i denne kjolen. Jakken jeg hadde på meg i går er helt på grensen av hva jeg føler meg komfortabel i hva angår mønstre. Jeg bruker det grå som jeg tar oppi singleten jeg har under og det burgunder på strømpebukse, sko og clutch.
-
When I wear patterns I try to go for somewhat clean patterns, I don`t like them to messy. I must be able to match the pattern I use so I need it to have a main colour to it like the gray in this one. The jacket I wore yesterday is on the edge of what I feel comfortable in patternwise. I used the gray to match the singlet I`m wearing underneath and the burgundy to match the clutch, shoes and pantyhose.


Og topper det hele med et langt lærkjede for å understreke hippiestilen.
-
To top it off; a long leather necklace to keep the whole look in the hippiespirit.

Kjole/Dress - Mango
Sko/Shoes - X-IT
Singlet - Veldig Gammel/Very Old
Kjede/Necklace - Høyer
Veske/Clutch - Flee-market

Vi snakkes!
-
Talk to you later!
Forresten, legg gjerne igjen kommentarer, det er veldig hyggelig.
-
By the way; feel free to comment.
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig