HOW I STYLE THE SHORT TRENCH COAT #1/#iwillwearwhatilike link-up

 
I am so sorry for being such a bad blogger!

This is the consequence of having a dayjob. My blogging will always be up and down due to my paid job. Hopefully it will be more up than down for a while.

 
I have a whislist with five or six items I really want and a trench coat from Burberry is one of them. But for now this little thing has to do. 

 
Med min kroppsfasong bør jeg kanskje styre unna denne lengden på jakker, men det er noe med denne søte jakken som gjør at jeg bruker den igjen og igjen. Og jeg føler meg veldig vel i den og da er det viktigste dekket, spør du meg. Det å føle seg vel er jo grunnen til min moteinteresse i utgangspunktet.
 
 
The peplum blouse is another item that I really like, even if it is not the easiest item to wear. I like to show all the peplum when I first wear it, so to pair it with this jacket is a good idea I think. 
 
Når antrekket er så enkelt og fargene så rene som i dag, synes jeg det er på sin plass med et litt større kjede.
 
 
I read somewhere that skinny jeans now is a fashion no-no, oh well..., over-knees boots on a +40 woman is probably also a fashion no-no, therefore I wear both just to emphasize that I really don`t care about fashion no-no`s.
 
Jeg tror faktisk jeg skal finne på noe morsomt med denne lille trench coaten i morgen også, bare for å vise flere stylinger med samme plagg.
 
Vi snakkes!
-
Talk to you later!
Forresten, legg gjerne igjen kommentarer, det er veldig hyggelig.
-
By the way; feel free to comment.

 

SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig