Beauty and the Beast #1

Jeg blogger i ukedagene for det er da jeg kler meg i noe som er verdt å blogge om. Helgene våre er hektiske med to hockeyspiller og en hockeytrener i familien. Jeg pleier å fleipe om at vi kan stryke helgene fra august til mars av kalenderen, og det er jammen meg ikke langt fra sannheten, heller. Men nå er vi i april og hockeysesongen er på hell og jeg synes det er så sinnsykt gøy å blogge at jeg denne helgen skal introdusere to nye, faste innlegg her på "Fashion my way by Tone". Lørdagene blir forbeholdt skjønnhet og slike viktige ting og alt er basert på "my way".

I`m not much of a beauty-geek, but I do keep up somehow. I have my favourites that I always get back to, more about that next week. Today is about the Glossybox!


For NOK 179,- each month a box like this drops down my mailbox. It contains delicately wrapped products,


in a girly pink box.


How cute is the colour of the box?!?


Always with a nice note that describes the content.


It contains different products each month and always something I have the use for. The products can be for body, hair, face or make-up. Sometimes products in full size, sometimes samples. I have been introduced for some exciting brands through Glossybox.


 Denne måneden var det fokus på tannpleie med en tannbørste, tannpasta og whiteningpenn, jeg har brukt det i noen dager allerede og det er ut som pennen fungerer veldig bra.

Mascara og lash-curler. Det er alltid spennende å prøve nye mascaraer, men jeg er veldig kresen og finner sjelden noen som når opp til mine forventninger.

En mineral shampo som jeg gleder meg til å prøve, jeg har prøvd andre produkter fra minus 417, og synes de har vært veldig bra.

Sminkebørste med skrå vinkel til rouge, highlighter og bronzer. Jeg bruker lite av den typen produkter, men kan fort bytte ut foundation med solpudder på sommeren og da tenker jeg denne er fin til påføring.

Vi snakkes!
-
Talk to you later!
Forresten, legg gjerne igjen kommentarer, det er veldig hyggelig.
-
By the way; feel free to comment.
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig