Grey Garden

Været ute oppmuntrer ikke akkurat til glade farger og luftige gevanter... Jeg er så lei snø og kulde at jeg kjenner det begynner å gå på humøret løst!

Jeg fikk som nevnt tidligere kjøpt meg kamera i romjulen, og nå truer jeg min elskede S til å ta bilder av meg. Det var ikke meningen å få med skriveren i bakgrunnen, men han gjør så godt han kan så jeg skal ikke klage. Elsker han!


Kjole fra H&M - eldgammel, virkelig, sikkert 15 år gammel
Jakke arvet etter min kjære bestefar som jeg savner fælt
Belte fra Madonna for H&M
Sko fra Din Sko


Jeg synes grått er en flott farge og jeg karakteriserer den som flat. Det er sjelden jeg styler med gyldne ting til en flat farge så det ble dette i sølv i dag:


Armbånd fra H&M

Jeg har et langt kjede som er i samme serie, men når jeg har belte i livet bruker jeg gjerne ikke lange kjeder, jeg sitter mye på jobben og lange kjede smeller mot beltespennen hele dagen, fryktelig frustrerende...

Selve looken med åpen cardigan og belte i livet har jeg tenkt på lenge, og når denne cardiganen kom min vei, så jeg dette antrekket i hodet mitt med en gang.

Da er det tilbake til klesvasken, en evig runddans....

Snakkes!
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig