Lenge siden sist, igjen...

Dette året kan bare bli bedre... Så langt har 2010 vært et fælt år så bloggen har kommet langt ned på listen over ting som må gjøres, dessverre. Men NÅ er det slutt på det, jeg skal opp på beina igjen fra og med i dag!

Min eldste C spiller kamp i dag så jeg hadde ingen til å ta bilde av meg, så her kommer en dagens uten meg inni:


Denne kjolen er helt fantastisk! Jeg elsker leopard-print!!!! Virkelig elsker!
Jeg har lagt opp denne for den hadde en midt-på-leggen lengde som ikke var veldig flaterende.


Kjole fra Fretex
Kjede fra H&M


Jeg matcher med et enkelt kjede i gull fordi kjolen er så mye i seg selv. For meg er det uaktuelt å matche en kjole med leopard-print med tilbehør i sølv, det blir helt "kræsj" i mine øyne, gyllent fordrer gyllent. På beina hadde jeg sort, tett strømpebukse fra Gina Tricot og brune, enkle boots fra Bianco.

Snakkes!
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig