Fantastiske fredag

Jeg pleier aldri bruke mye penger på typsike trend-plagg, slik som overdeler med store skuldre. Dette er HM Divided Exclusive, den superhypa minikjolen som kom i butikk mot slutten av fjoråret og det var lange køer utenfor butikkene. Jeg kjøpte den med 50% avslag på nett og la den opp slik at det ble en genser. Til mitt bruk er det mye mer anvendelig med en genser enn en minikjole.


Jeansskjørtet er en gammel favoritt, også det fra HM, det fant jeg på en stativ med salgsvarer for mange år siden og ga den nette sum av 49,-......juhu! Det er et helt enkelt skjørt med mange stylingmuligheter. Jeg hadde sort, tett strømpebukse til antrekket i dag, og det optimale hadde vært sorte ankelboots til, men fordi det ikke vil ta noen ende med snøfall i den delen av landet jeg bor i, ble det flate og høye boots fra Zara for min del i dag.


Se denne fantastiske ringen!!!!!! Jeg måtte ha med et close-up av den. Når overdelen tar så mye plass er jeg forsiktig med bruk av tilbehør, så denne ringen er perfekt. Hånden er langt unna skuldrene så jeg synes ikke ringen forstyrrer helheten.

Jeg bruker stort sett sølv til sorte klær, synes det er mye tøffere enn gull.

Min yngste C har bursdag i dag, tida flyr, and I am not getting any younger....

Snakkes!
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig