I dag...

hadde jeg på meg dette:Støvler fra Bianco
Brun strømpebukse
Skjørt og topp fra Zara
Kofte fra Gina Tricot (med skuffende dårlig kvalitet - nuppet fort)
Jeg er veldig glad i å bruke smykker, men til et antrekk som dette holder jeg bruken av smykker til et minimum. Her er det mye ton-i-ton og med dyreprint i tillegg ville det slått ihjel hele antrekket. Men det er to ting jeg ALDRI tar av meg og to ting jeg SJELDEN tar av meg. De kan dere få se nærmere på senere.

Brune strømper er vel i utgangspunktet ikke noen favoritt, men jeg tenker at det er bedre å holde seg i samme fargeskala enn å bruke sorte som fort kunne blitt litt hardt.

Tenker jeg da.....

C, C og S er ute en tur, tror jeg skal sjekke om det er noen opptak på min venn GET-boksen som skriker etter å bli sett...

Snakkes!
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig