HOW I STYLE A YELLOW MAXI SKIRT

I spent my Sunday at the flea market that my youngest sons school arranged. And of course I found something; 2 tops, 2 skirts, a pair of gloves and a handbag for NOK 125,- (about £13) that`s a bargain! Straight home to put the clothes in the washing machine, I am so pleased with my findings, patience do pay off, I say.

Anyhow, this is what I wear today.


Denne toppen har jeg hatt en stund, men jeg synes den er vanskelig å style. Jeg liker jo å holde meg til få farger i antrekkene mine, gult og grått gir få valgmuligheter. Så jeg holdt på å dåne da jeg fant dette skjørtet på loppemarked.

 
A hat is always a good idea and this one could not look better than to this top. I love hats and should wear it a lot more, it looks great with almost any outfit.
 
 
Skirt - Flea Marked
Shoes - Zara
Hat - H&M
Top - Baum und Pferdgarten
 
Vi snakkes!
-
Talk to you later!
Forresten, legg gjerne igjen kommentarer, det er veldig hyggelig.
-
By the way; feel free to comment.

SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig