A dream coming true...

Jeg har de siste 3-4 årene drømt om et par Louboutin og hadde egentlig sett meg ut Décolleté 100 jazz pumps, men prisen har gjort sitt til at jeg liksom aldri har kjøpt de. Min mann overrasket meg med å ta meg med til Kamikaze i Hegdehaugsveien i går og disse ble med meg hjem:

1. En flott skoeske


2. Selvfølgelig rød støvpose


3. Hello lover!


4. Suede 'New Simple 120' platform pumps


5. Dette er ekte kjærlighet!


Min mann vet nemlig at jeg innimellom må ha et spark bak for å sette planer ut i livet, og jeg elsker han for at han gir meg det sparket i ny og ne. Det viste seg at jeg måtte ha str 39 1/2 i disse skoene og det var ingen sorte inne i den str. Da fant damen disse til meg, og jeg var utrolig skeptisk til at de var 12 cm og ikke 10 cm. Men etter å ha hatt de på bena fra i morges....det er en grunn til at vi betaler i dyre dommer for disse skoene, det er som å gå i tøfler...nesten... Dette blir ikke mitt eneste par, nok en dyr vane...ja, ja, sånn kan det gå...

En hel dagens kommer senere.

Snakkes!
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig