Ole Henriksen

Jeg har blitt veldig glad i produktene fra Ole Henriksen. Prøvde de for første gang ca. 1 år tilbake og er meget fornøyd.


Derfor ble det til at jeg supplerte med disse da jeg dro fra Gardermoen tidligere i sommer. En liten reisepakning med kroppsprodukter, to forskjellige body-lotion, en kroppsskrubb og en body-wash. Alle er helt nydelige, både i konsistens og duft. Også liker jeg at de kommer i slike fine plast-mapper...jeg bare liker det...


Jeg hadde bestemt meg for å kjøpe en øyekrem også, og valget falt på denne gelèen som skal brukes om natten, jeg kjenner at den funker, den er helt fantastisk!

Det er noen flere skjønnhetsprodukter blant sommerens kjøp, men alt til sin tid...

Snakkes!
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig