Hverdagsluksus!

Sånn så jeg ut før timen min hos Fred Hamelten:


Og sånn ser jeg ut nå:


Dette kan bli en vane, føler jeg, ihvertfall med tanke på at jeg allerede har bestilt en ny time i april og en i juni... Han er en kunster på sitt felt, uten tvil!

Resten av meg så forresten sånn ut i dag:
Kjole fra Vero Moda
Kjede fra H&M
Sko fra Zara
Veske fra Louis Vuitton
Solbriller fra Dior


Jeg føler at jeg treffer blink med antrekket når jeg går inn i Kamikaze i Hegdehaugsveien og ekspeditøren utbryter: "Så fin du var" i det jeg kommer inn og jeg har aldri sett damen før.... Klapper meg selv på skulderen... Hva jeg gjorde i den butikken kommer det mer om i morgen, men jeg kan love at det er ganske fantastisk!!!

Snakkes!
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 comments:

Legg inn en kommentar

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig