Et merkelig fenomen

Alfabet-serien til Sue Grafton er veldig spesielt bygd opp. Bøkene er gitt navn etter alfabetet (naturlig nok, siden den blir kalt alfabet-serien...) A for Alibi,
H for Hasard, R for Risiko, osv. Jeg har lest den fra A til...R. Dvs jeg holder på med R nå og S er kjøpt inn og ligger og venter på tur.

Alle bøkene handler om privatdetektiven Kinsey Milhone, en meget selvstendig og tøff kvinne. Sue Grafton har et levende språk og bøkene er utrolig underholdende. Grafton har kommet til U i alfabetet og jeg tar meg i å ha lenger og lenger pauser mellom bøkene for eventyrene er jo snart over for min del. Kanskje jeg skal tipse Grafton om at det norske alfabetet også består av æ, ø og å.....


Denne mannen er for meg en av Norges beste forfattere! Jeg sluker bøkene hans, og er like imponert hver gang han kommer med en bok. Denne gleder jeg meg til å begynne på og jeg er helt sikker på at jeg ikke blir skuffet nå heller...!Dagens feel-good: Tanken på at jeg har time hos Fred Hamelten i morgen!

Snakkes!
SHARE:
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

1 kommentar:

BLOGGER TEMPLATES BY pipdig